joi, 31 mai 2012

Tot mai multe concerte pentru Ellie peste hotare,mai ales in Europa

















Ellie White se pregătește pentru trei luni de drumuri dese prin Europa. Artista care a lansat de curând videoclipul piesei “Sete de noi”, atât în limba română, cât și în engleză, are agenda de concerte încărcată. Pe lângă spectacolele din țară, Ellie va pleca într-un mini turneu prin Europa.
De la sfârșitul lunii aprilie și până la începutul verii, românca va susține 10 concerte în Italia, Spania și Franța. Se pare că printre patronii cluburilor s-a dus vestea succesului pe care Ellie l-a avut în ultimele luni în Italia.
Cântăreața a fermecat mii de oameni prezenți în cluburile din Torino și Milano, cu un show la un nivel înalt de profesionalism. Ellie a cântat live, alături de band-ul său și a pus în scenă, alături de dansatorii săi, show-uri de neuitat.
Se pare că cererea de concerte externe a fost generată și de mediatizarea videoclipurilor „Power of love”și “Forever mine”, acesta din urmă fiind varianta în engleză a hitului “Sete de noi”.
“Anul trecut, organizatorii concertelor din Italia ne-au spus că Ellie va avea o primăvară încărcată de spectacole peste hotare. Și chiar asta se întâmplă acum”, declară Doru Tinca, managerul și logodnicul artistei.
Cererea de concerte vine din partea unui lanț de cluburi care aparțin unor oameni de afaceri care au fost prezenți la concertele pe care Ellie le-a avut în Italia.






Si o retrospectiva video de anul trecut,tot dintr-un show din Torino...

Sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu