joi, 31 mai 2012

Ellie White relanseaza moda hiturilor cantate in limba romana






Ellie White este din ce în ce mai apreciată în industria muzicală pentru simplul fapt că se pune contra trendului general și înregistrează piese în limba română.
Ellie White se încăpățânează și rămâne fidelă limbii materne, mai ales că sentimentele de dragoste sunt cel mai bine transmise în acest mod. Prima ei piesă din cariera solo, “Nu te mai caut”, precum și cel mai recent hit, „Sete de noi”, sunt interpretate în limba română și con'in versuri de dragoste sensibile. Tocmai din acest motiv Ellie White este foarte apreciată de publicul român. Pe contul ei de Youtube, în dreptul videoclipurilor sale, comentariile sunt apreciative. “Frumoasă melodie. Dar românii nu pot aprecia muzica de calitate. Așa că dacă vrei ca hitul tău să aibă succes aici, trebuie neapărat să aibă versurile într-o engleză pocită, eventual asortată cu puțină spaniolă, portugheză sau greacă”, comentează un fan.
Un alt ascultător al piesei adaugă: “Bine că se mai face și muzică cu versuri în limba română azi. M-am săturat. Nici nu mai ascult radio cu versuri cool, trendy în limba engleză, cu un ritm infect, pe care se bâțâie pițipoancele”.
Ellie White a reușit cu piesa “Sete de noi” să ajungă să fie difuzată în heavy rotation la radio și pe posturile TV de muzică, deși este interpretată în limba română. Videoclipul piesei “Sete de noi” are până în acest moment peste 500.000 de vizualizări pe Youtube.
“Îmi pot expima sentimentele și sensibilitatea cel mai bine și mai firesc în limba română. Oricât de la modă ar fi, nu poți ajunge la inima ascultătorilor cântând în engleză. Dacă o faci, o faci pentru piața externă, dar nu pentru români”, declară Ellie White.
Mihai Morar, despre piesa "Sete de noi": “Un hit, fără doar şi poate!”


 
Mihai Morar se numără printre admiratorii lui Ellie White și printre cei care apreciază faptul că aceasta cântă în limba română. Cea mai recentă piesă a artistei, “Sete de noi”, este considerată de acesta drept un hit fără doar și poate.
Ellie White a fost invitată în studioul Radio Zu, dar și în emisiunea lui de la Antena 2, “Răi, da buni”, unde a interpretat live hitul “Sete de noi”, ocazie cu care Mihai Morar a ținut să își prezinte oficial și opinia lui. “Un hit, fără doar și poate!”, a comentat acesta.
În această primăvară, artista va cânta și în Italia, Spania și Franța. Din acest motiv, pentru a putea cuceri și publicul european, Ellie White a înregistrat și o variantă în limba engleză a piesei "Sete de noi".

Sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu