joi, 31 mai 2012

Ellie White marcheaza succes si pe posturile de radio din Dubai cu piesa "Forever Mine",varianta in engleza a hitului mult-indragit "Sete de noi"






Ellie White cucereste noi teritorii, iar piesa "Forever Mine" a intrat in topul celui mai important si ascultat post de radio din Emiratele Arabe Unite! "Forever Mine" este varianta in engleza a hitului "Sete de Noi", care a ajuns pe pozitia a doua in topul celor mai ascultate piese romanesti. ...
Vesti bune pentru Ellie White! Piesa "Forever Mine", varianta in engleza a piesei "Sete de Noi", se asculta acum si in Dubai, acolo unde a fost licentiata abia in urma cu doua saptamani.
Conform Gulf News , piesa lui Ellie White unde a intrat in aceasta saptamana pe pozitia 17 in topul My Radio 1, cel mai important post de radio din Emirate. Ellie le-a depasit astfel in clasament pe Rita Ora sau Rihanna si are astfel toate sansele sa urce in top 10 in saptamanile urmatoare.
Piesa "Sete de Noi" s-a bucurat de mare succes in Romania, aceasta ajungand in luna februarie pe locul doi in topul celor mai difuzate piese romanesti pe radio, conform MediaForest.
Pana cand vor veni cererile de concerte din Dubai, Ellie White concerteaza de zor in Romania si in Italia.
"Nu m-am asteptat ca piesa are aiba succes in Dubai si ma bucur foarte mult de acest lucru. Managerul meu se afla deja in negocieri de cateva concerte acolo si sper ca totul sa se concretizeze in cel mai scurt timp. Pana atunci... continua concertele in Romania si in Italia", declara Ellie White.



Sursa: agentiadepresamondena.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu