vineri, 25 noiembrie 2011

Ellie White a lansat oficial noul ei single,"Sete de noi"



Dupa succesul inregistrat cu piesa "Power of Love", Ellie White lanseaza "Sete de noi", un cantec ce spune povestea de dragoste dintre doua persoane, care sunt facute unul pentru celalalt. Piesa a fost realizata impreuna cu Adi Cristescu si Cris Mayer si este cantata integral in romana....

Dupa succesul piesei „Power of Love”, care are peste 1 milion de accesari cumulate pe YouTube, Ellie White lanseaza acum noul sau single, „Sete de noi”. Piesa a fost inregistrata in timp record, in doar doua ore, in studioul lui Adi Cristescu, dupa un concert pe care Ellie l-a sustinut la Bucuresti.

„Am ajuns in studio undeva la ora 2 dimineata, iar doua ore mai tarziu piesa era gata inregistrata. Aveam in cap linia melodica, versurile au venit de la sine, iar producatorii mi-au garantat ca <> va deveni repede hit”, spune Ellie White.

„Piesa spune poveste de dragoste ideala, intre două persoane care sunt facute unul pentru celalalt si care nu pot sta separati. Versurile sunt in romana si doresc ca astfel sa reintroduc in playlistul cluburilor din intreaga tara piese cantate in limba natala, nu numai in engleza”, mai spune Ellie White.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu