luni, 17 ianuarie 2011

Interviu Ellie White pentru ziarul Iasul Monden




Tanara, frumoasa, talentata, prezenta pe piata muzicala din Romania, cu planuri marete pe 2010. Vorbim de Elena Baltagan in aceasta saptamana. O stim pe Elena si ne place vocea ei, asa ca suntem extrem de curiosi sa aflam ce mai face, cum se simte, cum e Elena din fiecare zi in afara scenei si ce planuri muzicale are, mai ales acum ca se va prezenta in fata publicului cu un nou concept: Ellie White!

IasulMonden: Lucrezi la proiecte noi si revii pe piata sub numele de “Ellie White”. De ce ai ales acest nume de scena?

Ellie White: Numele de “Ellie White” l-am ales in ideea unui nou inceput, al unui proiect care ma va caracteriza in totalitate. Culoarea, de fapt non-culoarea alb este una din preferatele mele, asa ca, am toata speranta ca ma va ajuta sa scot ce e mai bun din acest proiect.

IasulMonden: Pe blogul tau ai sectiunea “Bio” insa nu ai vrut sa scrii nimic despre trecut pentru ca de acum vom cunoaste o noua Elena. Spune- ne totusi cate ceva despre trecutul tau muzical. Nu te fortam sa spui ceva anume, ci doar ce te face pe tine sa te simti bine!

Ellie White: Am preferat sa nu spun nimic despre trecut, pentru ca tot ce a trebuit sa se spuna, s-a spus, ce a trebuit sa se scrie, s-a scris, si, cu toate ca trecutul m-a adus in prezent, viitorul e cel spre care ar trebui sa privim.

IasulMonden: Vrem sa te cunoastem mai bine. In copilarie cum erai: chiuleai, iti placea matematica, ai avut nota scazuta la purtare, vroiai sa devii doctorita? Recunoaste tu tot ca altfel facem cercetari si aflam noi tot!

Ellie White: M-ai ghicit cu matematica; nu cred ca mi-a placut niciodata, desi este foarte utila. Bineinteles ca am avut si chiuluri in grup, ca doar asa e la scoala. Am avut o perioada in care imi doream sa devin doctorita, dar asta inainte sa fac cunostinta cu muzica si sa ma acapareze lumea asta. In rest, ce pot sa zic, am fost un copil destul de normal.

IasulMonden: Cand ai inceput sa simti “gustul” muzicii?

Ellie White: Cred ca “gustul” l-am simtit intotdeauna, dar de prin clasa a doua si-a dat mama seama ca insist prea mult pe “degustatul” de muzica si s-a gandit sa ma trimita la specialisti. Si cam de pe atunci ma lupt cu lumea asta care ma face intotdeauna sa ma simt excelent. Pe scena ma simt cel mai bine, si, dupa ce trec de “proba emotiilor” (nu stiu de ce, dar uneori, inca mai am emotii…), as canta incontinuu…

IasulMonden: Cum reactionezi la nervi? Tipi, plangi, injuri sau pur si simplu taci si te calmezi?

Ellie White: Depinde de situatie, dar in general cred ca cine nu se enerveaza din cand in cand nu traieste, nu pune suflet. Totusi sunt destul de rationala cand ma supar… e mai important intotdeuna sa treci peste si sa te bucuri de viata :)

IasulMonden: Revenim la muzica. Cu ce artist din tara ai vrea sa colaborezi in viitorul apropiat?

Ellie White: Daca ar fi dupa mine, as colabora cu toti. Cred in colaborari, in ascocierea artisilor si scoaterea unui produs de calitate, asa ca nu zic “NU” niciodata, dar deocamdata multor artisti li se “interzice” o colaborare cu mine…

IasulMonden: Ce pregatesti fanilor (care observ ca iti urmaresc activitatea indeaproape pe blog)?

Ellie White: Imi pare rau ca a trebuit sa ii fac sa astepte atat pentru single-ul anuntat cu atata verva, dar le promit ca nu vor fi dezamagiti, si asteptarea va merita.

IasulMonden: Dorinta ta cea mai mare pe 2010 este…

Ellie White: Sa vad America, in calitate de artist.

IasulMonden: Cand te vom avea la Iasi?

Ellie White: Am fost la Iasi, la Clubul SKIN, in toamna anului trecut, chiar la primul concert in acest nou proiect si a iesit un show extraordinar, iar oamenii de acolo ne-au primit foarte bine. Probabil cat de curand voi reveni cu mare placere.

(interviu realizat de Anca Gilca pentru revista IasulMonden)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu