sâmbătă, 18 februarie 2012

In urma accidentului recent la schi,George Vintila de la Pro Fm a dovedit ca are grija de Ellie White




Astfel Ellie White a primit cadou o cască de protecţie de la el.

După ce a aflat despre accidentul pe care Ellie White l-a avut luna trecuta la schi, Dj-ul ProFM George Vintilă i-a pregătit acesteia o surpriză, asigurându-se că starea sanatatii ei s-a îmbunătătit şi că e în continuare dornică să practice acest sport.

Inviată în studioul ProFM alături de Doru, iubitul şi impresarul ei, cântăreaţa Ellie White a primit un cadou ce o va ajuta cu siguranţă pe pârtia de ski: o cască de protecţie.

Plăcut impresionată, solista şi-a amintit cu această ocazie de accidentul pe care l-a suferit anul trecut pe când schia pe o pârtie din Vatra Dornei.

“Am învăţat să schiez acum 4 ani, dar sunt încă începătoare, nu am mers în fiecare iarnă. Eram pe pârtie la Vatra Dornei şi practic stăteam în plug. Însă un schior, să spunem mai experimentat, m-a împins… putin, astfel că m-am rostogolit de câteva ori. Mai tare a fost sperietura, mai ales că nu îmi mai simţeam partea dreaptă a corpului,” a povestit cantareata

Cu toate acestea, ea îşi doreşte să se perfecţioneze în acest sport şi nu s-a gândit nicio clipă să se lase de schiat.

Cântăreaţa a dezvăluit cu această ocazie şi planurile pe care le are pe plan profesional.

“În weekendul acesta, cel târziu săptămâna viitoare, ne pregătim să filmam videoclipul piesei «Sete de noi» şi vă promitem că va fi foarte interesant. Ce vă putem spune de acum este că noi căutăm o locaţie în care să putem folosi multă apă”, a mai spus Ellie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu