sâmbătă, 18 februarie 2012

Ellie White,o posibila candidata la Eurovision anul viitor



Ellie White se afla pe lista vocilor pe care TVR le doreste pentru a reprezenta Romania in acest an la Eurovision. Artista este ocupata insa cu alte proiecte in aceasta perioada, insa nu exclude o potentiala participare la Eurovision anul viitor. Perioada de inscriere a pieselor in concurs a inceput de ieri si se desfasoara pana pe 23 februarie. Selectia Nationala urmeaza a se desfasura pe 10 martie....

Ellie White se afla pe lista artistilor din Romania pe care Televiziunea Romana ii doreste ca reprezentanti ai tarii la editia din acest an a concursului Eurovision, insa cantareata nu isi va inscrie nicio piesa in competitie.

"Stiu ca perioada de inscriere a inceput de ieri, insa in aceasta perioada sunt ocupata cu pregatirile pentru filmarea clipului , astfel ca nu am cum sa inregistrez o piesa special pentru Eurovision. O sa ma gandesc serios si poate anul viitor o sa reprezint Romania la acest concurs. Ar fi o mare provocare pentru mine sa urc pe scena unui astfel de concurs", declara Ellie White.

Artista se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru filmarea clipului la piesa "Sete de noi", care a ajuns pe locul 2 in Media Forest, in topul celor mai difuzate piese romanesti de la posturile de radio.

"Imi place concursul Eurovision si il urmaresc de ani buni. Lena si Alexander Rybak s-au numarat printre favoritii mei, iar anul acesta sper ca Romania sa ajunga din nou in top 3. Le doresc mult succes si multa inspiratie colegilor mei care vor sa participe la Eurovision", mai spune Ellie White.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu