luni, 6 februarie 2012

Ellie White cucereste varful topurilor radio din Romania







Noua piesa a lui Ellie White, "Sete de noi", se bucura de un succes fulminant, desi nu beneficiaza inca de un videoclip. Melodia, cantata in limba romana, a ajuns la aproape jumatate de milion de vizualizari pe You Tube si este una din cele mai iubite piese de radiourile din Romania....

Succes pe line pentru Ellie White! Dupa ce clipul piesei "Power of Love", filmat in Sicilia, a strans pe canalul oficial de You Tube peste 1,2 milioane de vizualizari, Ellie ajunge din nou in topurile muzicale.

Noua piesa, "Sete de Noi", a strans aproape jumatate de vizualizari pe You Tube, fara a avea inca un clip si se afla pe locul doi in topul Media Forest al celor mai difuzate piese romanesti de pe posturile de radio.

Astfel, Ellie White se pozitioneaza mai sus decat Nick Kamarera&Alinka, Deepcentral, Vunk&Antonia, Raluka si Delia Matache. Clasamentul este realizat de Media Forest.

Ellie White va filma videoclipul piesei "Sete de Noi" la sfarsitul acestei luni, acesta urmand a fi difuzat de posturile TV de specialitate in luna februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu