luni, 6 februarie 2012

Ellie White,primul cel mai de succes artist roman prezentat pe Fashion Tv International



Una rece, una calda... pentru Ellie White! Dupa accidentul de la schi de saptamana trecuta, care a necesitat investigatii medicale amanuntite si cateva zile de repaos, cantareata a aflat acum ca este primul artist din Romania care este prezent pe Fashion TV International....

Filmul de making-of al sedintei foto realizate pentru clipul “The Power of Love” a fost difuzat de postul de televiziune Fashion TV International.

Sedinta foto este semnata de Dan Comaniciu, un fotograf foarte apreciat, ale carui proiecte au captat atentia celor de la Fashion TV International.

“Artista de origine romana Ellie White arata superb in sedinta foto realizata de fotograful Dan Comaniciu, la Brasov, Romania.

Ellie White imbraca cateva rochii imprimate, dar pozeaza si mai provocator, doar in bikini”, este explicatia care insoteste postarea pe YouTube, pe canalul oficial Fashion TV, al filmului de making-of.

Aparitia pe acest post de televiziune confirma ascensiunea internationala a lui Ellie White, ale carei piese incep sa fie ascultate in tot mai multe tari din Europa. La sfarsitul anului trecut, Ellie White a sustinut primele ei concerte internationale, in Italia.

Ellie White, care se afla acum in promovare cu piesa “Sete de noi”, va reveni in Peninsula pentru o alta serie de concerte, in luna februarie.

“De la fani am aflat ca acest film de making-of a fost difuzat pe Fashion TV International. Stiam ca o sa fie doar pe canalul oficial de You Tube, nu si pe tv .

Este o mare onoare pentru mine sa fiu prezenta pe Fasion TV, iar aceasta promovare vine in paralel cu difuzarea clipurilor mele pe mai multe posturi de muzica internationale”, declara Ellie White.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu