sâmbătă, 10 decembrie 2011

Aflati ce cadou a primit Ellie White de Mos Nicolae


Ellie White si-a facut ghetele si l-a asteptat cu sufletul la gura pe Mos Nicolae, iar cadoul primit a fost unul cat se poate de neasteptat. Ellie a primit cadou o croaziera de 12 zile pe Marea Mediterana la bordul unui luxos vas de croaziera....

Pentru ca a muncit mult in acest an si a lansat piese de mare succes precum "Power of Love" sau "Sete de Noi", Mos Nicolae a fost cat se poate de generos cu Ellie White. Pentru ca artista este dependenta de calatorii si isi doreste foarte mult sa ajunga sa viziteze fiecare tara din aceasta lume, niciun cadou nu putea fi mai potrivit decat o croaziera pe Marea Mediterana.

"Mi-am facut ghetele mai mult din dorinta de a respecta obiceiul, insa nu ma asteptam sa primesc ceva. Cand m-am trezit in aceasta dimineata am gasit in ele doua bilete pentru croaziera pe Marea Mediterana, in primavara anului viitor. Voi porni expeditia din Barcelona, iar apoi voi ajunge la Ibiza, la Cannes, pe coasta Italiei, iar in cele din urma la Santorini in Grecia", declara Ellie White.

"Daca Mos Nicolae a fost atat de generos, atunci ma astept ca Mos Craciun sa-mi aduca o bucurie si mai mare: piesa <> pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale. Ar fi cadoul pe care mi-l doresc acum din toata inima", mai spune Ellie White.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu