miercuri, 22 iunie 2011

Ellie White si puterea dragostei




Despartirea de DJ Project a insemnat o provocare pentru Ellie White. Insa, alaturi de familie si prieteni, deciziile pe care a trebuit sa le ia cu privire la cariera ei au fost mai usoare. Acum, dupa multa munca in studioul de inregistrari, Ellie White a revenit pe piata cu o piesa de suflet, o piesa care vorbeste despre puterea dragostei - "Power of love".

"Love again", varianta in engleza a piesei "Nu te mai caut", a trecut deja granitele si a ajuns sa se claseze in topul preferintelor muzicale in tari ca Rusia sau Ucraina. Asadar, putem spune ca pe plan profesional, artistei Ellie White i s-au deschis toate usile.
Dar cum ramane cu viata personala? Exista acel cineva special in viata Elenei? Ce ritualuri de frumusete are? Haideti sa aflam!
IntreFete: Ce a insemnat despartirea de DJ Project pentru tine?
Ellie White: Despartirea de DJ Project a fost o decizie fireasca si normala care a aparut in cariera mea, dupa 5 ani de solista a trupei. Am simtit atunci ca este momentul sa incep o cariera solo, cu un stil care sa ma reprezinte in totalitate. Stiam tot mai mult ca vreau altceva si ca desi colegii mei au fost mereu alaturi de mine, trebuia facut pasul acesta. Nu a fost deloc usor, parasirea DJ Project aducand dupa sine destule transformari, noi provocari pentru mine, nevoia de a face mai multe lucruri alaturi de o echipa care sa lucreze exclusiv pentru mine. Dar nu regret deloc decizia luata.
IntreFete: S-au spus vrute si nevrute legat de acesta despartire a ta de DJ Project. Au existat persoane care sa te sprijine in hotararea ta de a o lua de la inceput?
Ellie White: Intr-adevar, s-au spus foarte multe lucruri legate de aceasta despartire, unele reale, altele mai putin similare realitatii. Ceea ce mi se pare cu adevarat important este ca atat eu, cat si baietii ne-am vazut de cariere si de drumurile noastre, fiecare si-a regasit echilibrul si pentru fiecare, toate au revenit la normal.
In ceea ce ma priveste, am fost sustinuta in aceasta decizie de familia mea, de prietenii mei, de colegii din industria muzicala, de baietii de la Play & Win care mi-au compus o melodie, Gabi Huiban, Laurentiu Duta, managerul meu, Doru Tinca, casa de discuri Roton. Ei toti mi-au dat incredere ca am facut ceea ce trebuie si m-am bucurat sa ii stiu pe toti aproape.
IntreFete: Ti se pare ca o cariera solo iti aduce mai multe avantaje?
Ellie White: Nu stiu daca este vorba de avantaje neaparat, dar era ceea ce stiam ca imi doresc la un moment dat in cariera mea. Nu am pus in balanta avantaje si dezavantaje, a contat ceea ce simteam eu ca trebuie facut.
IntreFete: Acum, dupa lansarea single-ului "Power of love", ce urmeaza?
Ellie White: Power of Love este al doilea single pe care l-am lansat, compus de Laurentiu Duta, melodie care vorbeste despre iubire, sentiment despre care imi tot place mie sa cant.
Odata cu lansarea "Power of Love", am inceput si o campanie prin care mi-am propus sa celebrez iubirea si sa ii premiez pe prietenii mei de pe Facebook. Tot ce trebuie sa faca este sa se alature paginii mele de Facebook, sa inscrie o fotografie prin care sa arate puterea dragostei si apoi intra in cursa finala spre o excursie la Venetia, sedinta foto profesionista cu Dan Comăniciu, fotograful meu oficial, excursie in Grecia sau participare pe platoul de filmare de la videoclipul "Power of Love".
O veste frumoasa pe care am primit-o de la casa mea de discuri Roton este ca piesa "Love again", varianta in engleza a melodiei "Nu te mai caut" a fost licentiata in Rusia, Ucraina, Polonia, Armenia. Sper sa ajunga tot mai departe, in tot mai multe tari, astfel incat sa imi indeplinesc un mare vis, acela de a avea o cariera internationala.
Imi doresc sa fiu tot mai aproape de fanii mei, sa interactionez des cu ei pe pagina mea de Facebook, pe Twitter si pe blog-ul meu.
IntreFete: Cat de mult conteaza vestimentatia pentru artistul Ellie White?
Ellie White: Conteaza foarte mult vestimentatia, mai ales pentru un artist. Te defineste, te particularizeaza, te reprezinta sau dupa caz, te poate dezavantaja si iti poate dauna.
Tin intotdeauna cont de sfatul specialistilor, de aceea colaborez cu Maria Andrei pentru toate aparitiile mele publice, sedinte foto dar si pentru tinutele casual de zi cu zi.
IntreFete: Tot mai multe vedete de la noi au ajuns la concluzia ca shoppingul online este cel mai avantajos. Ai incercat aceasta noua exeprienta?
Ellie White: Am cateva site-uri pe care le urmaresc in mod deosebit, mai ales pentru pantofi. Sunt obsedata de pantofi si am foarte multe perechi. Imi place shopping-ul online, este o forma rapida de a-ti achizitiona accesorii, tinute de multe ori pe care nu le mai au si alte persoane. Dar intre noi, fetele fie vorba, din cand in cand e tare placut sa pierzi cateva ore prin magazine proband si admirand noutatile.
IntreFete: Ai vreun ritual special de frumusete? Cum te mentii in forma?
Ellie White: Un ritual special nu am, insa stim toate cat este de important sa ai grija de tine insati si sa respecti cateva reguli de baza. Consum zilnic multe lichide, fac sala, nu uit niciodata de demachiere si de hidratarea tenului, a corpului, folosesc creme adecvate tipului meu de ten, precum si apa termala, merg la masaj. Am grija la alimentatie, consum foarte multe salate, peste, aproape deloc dulciuri.
IntreFete: Printre atatea concerte, sedinte foto si aparitii la TV, cand mai ai timp si pentru tine?
Ellie White: Concertele, sedintele foto, aparitiile TV fac parte din viata mea, imi place ceea ce fac si avand in vedere ca de 6 ani asa se desfasoara fiecare zi din viata mea, nu prea imi imaginez cum ar fi fara ele.
Dar imi gasesc timp si pentru mine, pentru lucrurile care imi plac. Ies cu prietenii la filme, in oras, calatoresc, pictez, scriu poezii, scriu pe blog. E loc si timp de toate atunci cand exista sustinere din partea celor apropiati, a echipei. Sunt norocoasa din acest punct de vedere!
IntreFete: Si pentru ca avem sansa de a fi doar intre fete, spune-mi daca exista acea persoana in viata ta care sa iti taie respiratia de fiecare data cand o intalnesti.
Ellie White: Acea persoana exista si va doresc si voua, fetelor, sa traiti asa ceva in fiecare zi.
IntreFete: Oamenii ambitiosi au de foarte multe ori sansa de a avea in preajma lor caractere puternice, adevarate modele in viata. Cine ti-a servit de model in viata pana acum? Cum te inspira acesti oameni?
Ellie White: Mama mea este unul dintre modelele mele in viata, ea este cea care m-a incurajat si mi-a fost aproape, practic, mi-a indrumat primii pasi in cariera muzicala. Ei ii datorez ceea ce sunt astazi.
IntreFete: Niciun artist nu ar fi celebru daca nu ar avea fani. Pe principiul "fanul nostru, stapanul nostru", cum iti imaginezi relatia cu fanii tai? Ai un plan special pentru a-i tine aproape de tine si de munca ta?
Ellie White: Nu este vorba de o strategie in sine, cat dorinta mea foarte mare de a fi aproape de fanii mei, de a-i face parte din viata mea, de a le rasplati increderea si sustinerea de-a lungul intregii cariere, indiferent de deciziile pe care le-am luat. M-a ajutat intotdeauna sa ii stiu alaturi de mine, de aceea comunic zilnic pe Facebook si pe Twitter cu ei, pe blog-ul meu, incerc sa le rasplatesc sustinerea cu premii cat mai frumoase si mai inedite. Imi place sa ii cunosc tot mai mult, sa ii intalnesc la concertele mele.
IntreFete: La sfarsit, un gand pentru fanii tai si pentru cititoarele intrefete.ro…
Ellie White: Fanilor mei le multumesc pentru sustinere si ii astept in continuare alaturi de mine, am multe surprize pregatite pentru ei. Iar cititoarelor intrefete.ro le doresc sa fie ele insele, sa se simta frumoase in fiecare zi din viata lor, implinite, fericite si iubite

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu