luni, 17 ianuarie 2011

Inca un prim interviu cu Ellie


Elena, fosta voce de la DJ Project, a oferit în exclusivitate un interviu pentru stiumuzica.ro în care a vorbit despre noua sa identitate muzicală.

Elena a decis ca după despărţirea de Gino Manzotti şi Maxx să se reinventeze şi să continue ca artist solo, astfel a devenit Ellie White.

Luna noiembrie îi aduce lui Ellie White un prim single, „Sweetest kind", pentru care va fi filmat şi un videoclip la începutul lunii decembrie. Artista a mărturisit pentru stiumuzica.ro că va pleca într-un turneu naţional, urmând ca datele concertelor să fie stabilite în săptămânile următoare.

Ellie White speră ca în primăvara anului 2010 să lanseze şi primul său album solo.

Stiumuzica.ro: De ce Ellie White?

Ellie White: Ellie vine de la numele meu, iar White (nu aş vrea să sune prea siropos) reprezintă începutul unui nou drum pentru mine.

Stiumuzica.ro: Care au fost celelalte variante de nume pe care le-aţi luat în calcul?

Ellie White: A mai fost varianta numelui meu, dar mai sunt câteva Elena şi în România şi în exterior. Şi au mai fost câteva variante, dar sunt foarte mulţumită cu acesta şi chiar consider că mi se potriveşte de minune. Oricum mulţi apropiaţi mă şi alintă Ellie, chiar cu mult înainte să încep cariera solo.

Stiumuzica.ro: Ai avut parte de vreo reacţie din partea foştilor colegi de la DJ Project?

Ellie White: Nu încă.

Stiumuzica.ro: Ce vrei să transmiţi prin "Sweetest kind"?

Ellie White: Piesa este povestea unei fete care nu îşi găseşte iubirea decât în vis, iar ceea ce aş vrea să transmit prin această piesă este că fiecare dintre noi şi-ar dori ca măcar o parte din ceea ce visează să se întâmple şi în realitate.

Stiumuzica.ro: Veţi filma un videoclip pentru piesa "Sweetest kind"? V-aţi gândit deja la scenariu?

Ellie White: Sperăm să filmăm în următoarele săptămâni, dar prefer să nu spun nimic, pentru că şi piesa trebuia să fie gata de aproape 2 luni şi uite că a durat puţin mai mult.

Stiumuzica.ro: Urmează să plecaţi într-un turneu pentru promovarea noului proiect? Când? Ce oraşe?

Ellie White: Turneul de promvare urmează să înceapă de săptămâna viitoare, avem deja concerte programate în Moldova şi vom încerca să ajungem în toate oraşele ţării. Chiar îmi doresc o comunicare cât mai strânsă cu fanii şi de aceea nu vom refuza nici concertele din oraşele mai mici. Avem deja planificate concerte pentru luna decembrie şi din câte ştiu eu şi câteva cereri pentru Revelion, una din ele chiar din Turcia. Urmează ca în următoarele săptămâni să stabilim datele exacte pentru următoarele concerte.

Stiumuzica.ro: Se menţine planul pentru lansarea albumului la începutul lui 2010? Câte piese va avea acest material?

Ellie White: Da, cu siguranţă, planul iniţial era de 10 piese şi 2 bonus track-uri, sper să rămânem la aceeaşi variantă. Ca noutate va pot spune că în luna decembrie mi-aş dori să lansez şi o baladă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu