sâmbătă, 18 februarie 2012

Ellie White,o vedeta a Romaniei


Există exemple de artişti contemporani care au reuşit să uimească publicul de afară. Nu vorbesc aici despre cei care merg să susţină concerte pentru comunităţile de români, sau cei care cântă în cluburi şi discoteci. Vorbesc despre cei care au reuşit să intre şi să reziste, fără doar şi poate, în topuri. Vorbesc despre cei care au reuşit să susţină concerte şi să câştige bani din arta lor aşa cum fac legendele muzicii internaţionale când vin pe meleagurile noastre. Exemplele Innei si Alexandrei Stan, care i-a dat pe spate pe europeni, sunt doar unele dintre cazurile despre care vom discuta astăzi.
Si anume pentru ca o noua mult-iubita artista de publicul romanesc este in ascensiune si in multe locuri din strainatate:

Ellie White ascultată pe două continente

Cariera cântăreţei Ellie White se află în continuă ascensiune internaţională, piesele ei sunt cântate în 11 ţări. Odată cu difuzările internaţionale şi cu prezenţa lui Ellie White în topurile externe au apărut şi cererile de concerte din ţări precum Rusia, Spania şi chiar Pakistan.

"Piesele lui Ellie au fost licenţiate până acum în ţări precum Italia, Grecia, Cipru, Serbia, Rusia, Polonia, Azerbaijan, Armenia, Georgia, Ucraina şi Belarus. În Franţa, Canada şi Statele Unite, piesele lui Ellie se ascultă la radiouri on-line, însă nu au existat până acum cereri de licenţiere în aceste ţări", declară Doru Tinca, managerul lui Ellie White.

Odată cu difuzările externe au început şi cererile de concerte, iar agenda lui Ellie se anunţă plină de concerte în afara ţării în următoarea perioadă. "Ellie a susţinut primele ei concerte internaţionale în Italia şi vom reveni în Peninsulă pentru o altă serie de show-uri încă din luna februarie. Pentru această primăvară mai rămân doar de stabilit datele unor concerte în Rusia, Spania şi chiar Pakistan", mai declară Doru Tinca.

Remarcabilă este ascensiunea cântăreţei în topurile din Spania, piesa "Power of Love" fiind inclusă spre vânzare pe iTunes Spania, începând cu 9 ianuarie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu