sâmbătă, 18 februarie 2012

Ellie White a facut cadouri foarte speciale fanilor ei de Valentine's Day




Primăria şi Consiliul Local din Câmpia Turzii organizează un show de excepţie cu ocazie Zilei Îndrăgostiţilor. Marţi 14 februarie, începând cu ora 18, Casa de Cultură "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii găzduieşte spectacolul devenit de acum tradiţie "Be My Valentine".
Evenimentul va fi presărat cu mult surprize puse la cale de organizatori, un DJ de la PRO FM va întreţine atmosfera, iar concertul extraordinar al fostei componente a formaţiei DJ Project, actualmente artista care evoluează sub titulatura de Ellie White va încheia seara dedicată tuturor îndrăgostiţilor.

Si pentru ca piesa „Sete de Noi” a fost votata in unele sondaje ca fiind cea mai buna piesa de dragoste a momentului, Ellie White isi provoaca fanii de pe Facebook si la un concurs inedit....

Pe pagina oficiala de Facebook,www.facebook.com/EllieWhiteMusic,cantareata isi indeamna fanii sa dea frau liber sentimentelor si sa faca o declaratie de dragoste inedita persoanei iubite.
Miza este un concert gratis din partea lui Ellie White, cu prilejul unui eveniment special din viata castigatorului.

„Cel mai romantic fan al meu ma poate asculta live la o petrecere privata sau la orice eveniment special. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa-mi demonstreze ca este romantic si sa faca o declaratie de dragoste originala pe contul meu de Facebook. Tot fanii mei vor fi cei care vor decide castigatorul”, declara Ellie White.

Persoana a carei declaratie va primi cele mai multe LIKE-uri va deveni castigator si se va putea bucura de un concert privat al lui Elllie White.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu