vineri, 23 decembrie 2011

Ellie White,mai draga ca oricand,cantand colinde de Craciun


Ellie White lanseaza varianta proprie a colindului "O ce veste minunata", inregistrata pe treptele unei Biserici din orasul italian Vicenza, acolo unde artista s-a rugat la o icoana facatoare de minuni. Acest colind este cadoul de Sarbatori al artistei pentru toti fanii ei....

Dupa trei concerte sustinute in Italia in luna noiembrie, Ellie White a revenit in Peninsula pentru a sustine un concert intr-un club din orasul Vicenza, show care a fost insa anulat din motive tehnice.

Profitand de timpul liber, Ellie White a vizitat biserica Sanctuarul Maicii Domnului de la Monte Berico, acolo unde s-a rugat vreme de cateva minute la o icoana facatoare de minuni.

Ellie White a fost inspirata de acest moment special pentru a inregistra, pe treptele Bisericii, varianta proprie a colindului "O ce veste minunata".

"Iubesc perioada Craciunului si am ales sa dedic acest colind tuturor fanilor mei. A fost inregistrat intr-o seara speciala, de care imi voi aduce mereu aminte cu drag. Sper sa va bucurati de aceasta perioada a anului si sper ca Mos Craciun sa aduca tuturor cele mai frumoase daruri", declara Ellie White.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu