miercuri, 7 septembrie 2011

Ellie White: "Un magician nu-si dezvaluie niciodata secretele.Urmariti-ma la RMA si veti vedea"


Ellie White are o voce superbă şi este o prezenţă deosebit de agreabilă.

După ce a încheiat colaborarea cu DJ Project, Ellie White a lansat mai multe melodii extrem de apreciate, printre care “Nu te mai caut”, a cărei versiune în limba engleză, “Love Again”, este licenţiată în 11 ţări.

Cum era de aşteptat piesa a câştigat recent şi titul de cea mai buna piesa in limba romana în cadrul Festivalului din Mangalia, piesă cu care îşi propune să câştige şi titlul de Best New Act la Romanian Music Awards.

Asta nu este tot, Elena aka Ellie White a filmat recent şi un videoclip la piesa "Power Of Love". Clip în care apare în braţele unui chipeş model italian, abonat al podiumurilor de modă de la Milano. Secvenţele redau o pasionantă şi tulburătoare poveste de dragoste, plasată într-un cadru de vis.

Despre participarea Elenei la RMA cât şi despre şansele sale de câştig, vă las să descoperiţi mai multe din următorul interviu:

Ciao.ro: Ce înseamnă pentru Ellie White participarea la Romanian Music Awards?

Ellie White: Pentru mine înseamnă o recunoaştere a muncii mele, înseamnă faptul că exist ca şi artist solo şi înseamnă că am fost votată, ceea ce este foarte important pentru mine şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine.

Ciao.ro: Te-ai gândit cu ce show vei împresiona publicul? Ne poţi spune şi nouă despre ce este vorba?

Ellie White: Un magician nu-şi dezvăluie niciodată secretele. Urmăriţi-mă la RMA şi veţi vedea.

Ciao.ro: Eşti propusă pentru categoria Best New Act alături de : Amna, Dj Robert Georescu feat Lara, Roa şi Sunrise Inc. De care dintre aceştia îţi este teamă? Şi de ce?

Ellie White: Sincer, nu-mi este teamă de niciunul, pentru că toţi suntem artişti buni, suntem toţi în curs de dezvoltare şi May the best artist win.

Ciao.ro: La celelalte categorii cine crezi că va câştiga? Ellie White are vreun preferat/ă?

Ellie White: Toţi artiştii din România mi se par foarte buni şi consider că suntem pe drumul cel bun, în dezvoltarea artistic, în dezvoltarea internaţională. Le doresc tuturor foarte multă baftă!

Ciao.ro: Piesa „Nu te mai caut” are un mare succes pe piaţa muzicală. Ce şanse crezi că are să iasă învingătoare la Romania Music Awards?

Ellie White: Eu sper să iasă invingătoare, pentru că este o piesă foarte dragă mie, la care am lucrat foarte mult şi rezultatele s-au văzut de la sine. Consider că are foarte multe şanse să câştige.

Ciao.ro: Pentru anul 2012 la ce categorie te vezi nominalizată?

Ellie White: La toate! Inclusiv la best rock…

Ciao.ro: Îţi dorim mult succes şi am vrea să transmiţi ceva cititorilor ciao.ro

Ellie White: Vă mulţumesc frumos pentru susţinere şi rămâneţi pe Ciao.ro!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu