vineri, 5 august 2011

Teaser videoclip Power Of Love

Exclusiv! Peste 40 de ore de filmari pentru Ellie White in Sicilia! Iata teaserul piesei "Power of Love"
de Christian Stan | 05.08.2011

Ellie White este pregatita sa-si surprinda fanii cu noul ei clip, la piesa "Power of Love". Filmarile au avut loc in Sicilia, iar clipul spune povestea de dragoste intre Ellie si un cunoscut model italian, care a manifestat o slabiciune pentru artista. Puteti urmari, in premiera, teaserul clipului....



Ellie White pregateste lansarea celui de-al doilea videoclip din cariera solo, la piesa "Power of love", care este deja in topuri la mai multe radiouri nationale. Videoclipul a fost filmat in Sicilia, saptamana trecuta, in locatii menite sa-ti taie rasuflarea, ce includ exclusivista statiune Taormina si cratere stinse ale celebrului vulcan Etna.

"Este un videoclip de imagine combinat cu o frumoasa poveste de dragoste. Pentru ca locatiile erau foarte ofertante materialul filmat depaseste 40 de ore, intinse pe durata a cinci zile. Practic, am filmat aproape in fiecare zi de dimineata pana seara", declara Ellie White.

Ellie White si casa de discuri Roton s-au decis sa lase videoclipul pe mana unei echipe formate din regizorul Alex Ceausu, stilistul Maria Andrei si make-up artistul Alexandra Comaniciu urmariti indeaproape de managerul artistei Doru Tinca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu