miercuri, 18 mai 2011

S-a lansat noul single Power Of Love!


După ce la finalul anului trecut piesa “Nu te mai caut” a intrat direct în topul celor mai difuzate piese româneşti fiind una dintre cele mai apreciate melodii, Ellie White revine cu cel de-al doilea single din cariera solo.

Ellie White lansează o piesă în limba engleză, cu titlul „Power of Love”, despre care spune: „Am simţit nevoia ca şi în această piesă să cânt despre iubire, pentru ca în iubire ne regăsim cu toţii, ne dă aripi, iar puterea ei poate depăşi orice bariere. La aceasta piesă am lucrat cu Laurenţiu Duţă, un compozitor extraordinar şi un om deosebit alături de care lucrez întotdeauna cu mare placere".

Cu această ocazie, artista dă startul campaniei cu acelasi nume „Power of Love / Puterea iubirii”, campanie care îşi propune să celebreze iubirea şi care va începe pe 18 mai şi se va încheia pe19 iunie 2011. „Power of Love m-a inspirat să dedic perioada următoare iubirii, aşa că toţi cei care mi se alătură pe Facebook vor avea parte de multe premii şi surprize ” spune Ellie. Laurenţiu Duţă spune despre colaborarea cu Ellie White: "Mi-a facut o reală plăcere să lucrez cu Ellie, consider că este una din cele mai bune voci din România, iar amprenta ei este inconfundabilă."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu