miercuri, 13 aprilie 2011

Ellie White,premiata pentru muzica la Gala VIP



Cântăreaţa a primit trofeul de la Dragoş Bădoi, pentru ascensiunea sa în carieră după colaborarea cu cei de la DJ Project şi pentru succesul înregistrat pe cont propriu de cel mai nou single al său.

Ellie White s-a numărat printre laureaţii ediţiei din această lună a Galei Premiilor VIP. Ea a primit trofeul pentru muzică, acesta fiindu-i înmânat de Dragoş Bădoi pentru ascensiunea sa în carieră după colaborarea cu cei de la DJ Project şi pentru succesul înregistrat pe cont propriu, cel mai nou single ”Nu te mai caut” regăsindu-se în toate topurile naţionale.

Oamenii lunii au fost Flavius Koczi, Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru pentru succesul înregistrat la recent încheiatele Campionate Europene de Gimnastică de la Berlin. La eveniment a putut fi prezent doar Flavius Koctzi alături de antrenorul său, Ioan Suciu, premiile rămânând la acesta pentru a le înmâna colegelor sale.

Cu ocazia zilei de naştere a lui Sergiu Nicolaescu, revista VIP i-a făcut o surpriză oferindu-i un premiu special, pentru a-i ura ”La mulţi ani!”. Răspunsul nu a întârziat să apară din partea regizorului: "La 81 de ani puteţi fi încă tineri”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu